Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
MrMadhawk.se

Poängen behöver trilla in nu

Foto: Suvad Mrkonjic / BILDBYRÅN

Fyra raka förluster blev fem.
På nytt var det en stark förstaperiod från Malmös sida, men åtta sekunder i andra perioden blev knäcken, som man aldrig hämtade sig ifrån.
Nu behöver poängen börja trilla in på kontot, för annars är det bara att börja rikta in sig på matcherna inget lag vill spela i slutet av säsongen.

Redhawks är ett extremt sårbart lag.
Så fort man hamnar i underläge, så har man förtvivlat svårt att hämta in. Fem raka förluster gör att självförtroendet har fått sig en rejäl törn, och man kommer behöva få medgång i ett antal matcher för att vända den negativa trenden.
Oskarshamn stod emot i den första perioden, då Malmö styrde och ställde. Lars Bryggman hade någon träff i ribban bland annat. Men det hjälpte inte. Inte heller Christoffer Forsbergs psykologiska reducering i den andra perioden. Redhawks är väldigt sårbara och blir snabbt skakade. Det här är någonting man verkligen måste få stopp på. Att stoppa blödningen, som det kan kallas ibland.

Oskarshamn – Malmö 4-1
1-0 24.49 Nolan Zajac (Kelleher, Larsen)
2-0 24.57 Tyler Kellere (Straffslag)
2-1 38.32 Christoffer Forsberg (Wemmenborn, Olofsson)
3-1 46.31 Janne Ordos (Utan assist)
4-1 49.02 Janne Ordos (Kelleher, Olofsson)

Videoklipp med Joakim Fagervall och Kim Rosdahl: