Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
MrMadhawk.se

Återvänder till BIK

Foto: Suvad Mrkonjic / BILDBYRÅN

Gustaf Franzén lämnade BIK Karlskoga efter en succéfylld säsong 2018/2019, och nyttjade en SHL-klausul för att spela i Oskarshamn.
Men tiden i Oskarshamn har präglats av skador och att centern haft svårt att ta plats.
Nu återvänder han till Karlskoga.

Det handlar om ett lån för resten av säsongen och det innebär att Franzén inte kommer att återvända till Oskarshamn då kontraktet sedan löper ut.
Senast han spelade i Karlskoga blev det 34 poäng i HockeyAllsvenskan.
– Gustaf gjorde ett starkt avtryck hos oss säsongen 18/19 både som spelare och person. En skicklig spelare med hög arbetskapacitet som kan användas i alla delar av spelet, kommenterar Torsten Yngveson hos BIK.

Det blev endast 15 SHL-matcher totalt för 24-åringen. På dessa gjord han två assist.
– Det hela blev väldigt olyckligt för Gustaf förra säsongen. Han spelade i början men operationen gjorde att han inte kunde spela. Det viktigaste för Gustaf just nu är att han får den speltiden han behöver för att fortsätta utvecklas som ishockeyspelare. Den speltiden kan vi inte ge i dagsläget och då är det bättre för alla parter att han lånas ut till Karlskoga, säger Thomas Fröberg.