Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
MrMadhawk.se

Alsenfelt väntas i full träning under tisdagen

Foto: Bildbyrån

Oscar Alsenfelt tränar inte på is idag.
Men det finns ändå ett glädjebesked att ge.
Redhawks stjärnmålvakt, som fick kliva av mot Örebro i torsdags efter en smäll mot huvudet/nacken, räknar med träning imorgon.
– Min tanke, efter att ha cyklat precis är att jag ska vara med på is imorgon, säger Alsenfelt som bevittnar dagens träning från läktarplats.

Det var i den första perioden som Daniel Muzito Bagenda, efter en närkampssituation med en Malmöback kom in med bromsande fart och touchade Alsenfelt i huvudtrakten.
Första perioden fullföljdes, men i paus fick Alsenfelt kliva av och Lars Volden ersatte, genom att hålla nollan.
– Jag åkte fast härifrån direkt efter matchen. Under helgen har jag vilat, säger Alsenfelt, som har en viss historik av att bli pååkt i målgården.
Den här gången klarade han sig med ett par dagars vila.
– Ja, för höppningsvis. Under förutsättning att jag inte får några bakslag, så är min tanke att jag ska träna på is för fullt imorgon. Jag cyklade idag i gymmet och känner ingen huvudvärk efter det, säger Alsenfelt.

Han bevittnar just nu träningen med Carl Persson.
Här finns också ett visst besked.
Persson, som har fått gå med foten i en stövel sedan skadan kan få släppa den i slutet av veckan, och då är tanken att han så smått ska börja testa på is.