Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
MrMadhawk.se

Printz lägger av – blir juniortränare

David Printz.Foto: Mathias Bergeld / BILDBYRÅN

David Printz avslutar sin hockeykarriär.
Istället blir 39-åringen juniortränare i Djurgården.
Nyheten bekräftades senare på Djurgårdens hemsida. Printz blir ny J18-tränare i klubben.
– Att få in David Printz i Djurgården Hockey, är den perfekta pusselbiten i vår sportsliga organisation, säger Djurgårdens utvecklingschef Tobias Pehrsson.

Veteranen, som oväntat skrev på för guldjagande Frölunda som 38-åring förra vintern har hunnit med att vinna två CHL-guld och ett SM-guld under sin relativt korta tid i Göteborg.
Men nu blir det flytt hem till Stockholm.
Han kommer att verka som J18-tränare, instruktör på Hockeygymnasiet och med ett ansvar för backutvecklingen i Djurgården Hockeys HG- & Juniorverksamhet.
I J18-laget blir han assisterande tränare till Martin Linder-Öst.
– Han är lyhörd och nyfiken på att utveckla både sig själv som ledare som våra spelare – vilket passar bra in på den profil av människa som vi söker. David är samtidigt väldigt målinriktad och vet vad han vill på kort som långsikt. Vilket ger oss en kraft i vår utvecklingsprocess där David kommer att göra skillnad, säger Tobias Pehrsson.