Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
MrMadhawk.se

Rögleforward väntas spela i Kristianstad

Kevin Wennström.Foto: Petter Arvidson / BILDBYRÅN

Kevin Wennström sommartränar med Rögle, trots att han inte har något avtal med klubben inför nästa säsong.
Nästa säsong kommer forwarden att spela i Kristianstad från start, enligt uppgifter till Kvällsposten.
Tidigare har Kristianstadsbladet skrivit att han är högaktuell för klubben.
Wennström var utlånad i 20 matcher säsongen som gick, men nu är tanken att han ska få en topproll i klubben och bli en tongivande spelare.

20-åriga Kevin Wennström spelade 29 matcher i SHL för Rögle under säsongen som gick. Men han var även namngivet lån i Kristianstad och kunde således vandra fritt mellan klubbarna.
Nu har kontraktet med Rögle gått ut och enligt vad Kvällsposten erfar så kommer han att inleda säsongen i Kristianstad och vara KIK-spelare.
Med tanke på att klubbarna har ett bra samarbete kommer Rögle då få möjlighet att ha Wennström under bra uppsikt för att kunna plocka in honom i framtiden.

På sina 20 matcher i KIK senaste säsongen stod Wennström för fem poäng. En poängskörd som förmodligen kan komma att öka ordentligt om han får en bra roll, och får spela i HockeyAllsvenskan kontinuerligt.
Enligt uppgift ska man vara muntligt överens om att han ansluter till Kristianstad senare i sommar.