Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
MrMadhawk.se

Flera nyheter i säsongsavslutningen

Erik Hanses, Emil Berglund, Darren Nowick och Rasmus Kahilainen.Foto: Bildbyrån

Idag var det säsongsavslutning av podden ”Sanny & Svensson”.
Den avslutades med en rad olika nyheter i poddform.
Bland annat avslöjades att Manuel Ågren spelar i HV71 kommande säsong. Men mycket annat presenterades också.

* Erik Hanses, som inte blir kvar i MoDo, spelar kommande säsong i Almtuna.

* Emil Berglund, lagkapten och trotjänare i Timrå är på väg bort, trots kontrakt. En bra uppgiftslämnare placerar honom i Almtuna kommande säsong.

* Darren Nowick blir kvar i Skellefteå. Ska vara överens med klubben om en fortsättning.

* Djurgårdens forward Rasmus Kahilainen är klar för Södertälje. Kommer förmodligen att presenteras inom kort. Kahilainen spelade elva SHL-matcher under säsongen som gick.

Dessutom närmar sig Malmö Redhawks en lösning med Oliver Lauridsen. Parterna har diskuterat en längre tid nu, men det är nu väldigt mycket som pekar på att man når i mål med varandra.
Luleå försöker dessutom att hitta pengar via sponsorer för att få in Joel Lassinantti i laget, sedan det stod klart att han inte får något avtal i Amiral Vladivostok. Klubben kommer som bekant inte att spela i KHL kommande säsong. Dessutom ska klubben ha fått allt större förhoppningar om att Nils Lundkvist ska spela en säsong till.

Sista poddavsnittut hör ni här: