Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
MrMadhawk.se

Tom Hedberg lämnar MoDo för Brynäs

200212 Modos Tom Hedberg under ishockeymatchen i Hockeyallsvenskan mellan Modo och Timrå den 12 februari 2020 i Örnsköldsvik.Foto: Erik Mårtensson / BILDBYRÅN

MoDo har idag gått ut med att Tom Hedberg lämnar MoDo.
Enligt SportExpressens källor har Hedberg bestämt sig för Brynäs.

Tom Hedberg har jagats av flera klubbar.
Oskarshamn erbjöd ett riktigt bra kontrakt, men fick nej. Även flera andra klubbar har försökt värva Hedberg, men det blev Brynäs som vann kampen.
I Gävle finns dessutom Micke Sundlöv som fanns i MoDos organisation när han värvades till Övik, även om det till största del var Björn Hellkvist som tog Hedberg till klubben efter deras tid i Oskarshamn.

Under säsongen har Hedberg hyllats starkt av flera experter. Bland annat har C Mores expert Harald Lückner lyft fram Hedberg vid flera tillfällen och benämnt honom som seriens bästa back.

Idag går MoDo ut med att Tom Hedberg blir den senaste spelaren i raden som väljer att lämna klubben.
Till hemsidan säger Hedberg:
– Jag vill tacka MoDo för de här säsongerna där jag trivts otroligt bra i klubben. Det känns naturligtvis riktigt tråkigt med avslutet som blev av den senaste säsongen men jag både hoppas och tror att vi ses igen och då i SHL, säger han.

Brynäs har presenterat ett bra upplägg för Hedberg och legat på honom hårt.
Därför har man också vunnit kampen.