Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
MrMadhawk.se

Ett viktigt och bra engagemang

Foto: Malmö Redhawks

I förra veckan presenterade Brynäs sponsorengagemang som rullade vidare med nya avtal.
Idag var det Malmö Redhawks som presenterade ett nytt och kraftigt utökat engagemang från en av klubbens stora sponsorer, när RSA-gruppen går in som stjärnpartner.
Ett viktigt och bra engagemang i dessa tider. Det sänder oerhört viktiga signaler.

Osäkerheten är stora hos många klubbar. Men framför allt lär det råda stor osäkerhet vad som kommer hända kring det stora centrala bidraget som klubbarna får från SHL.
Men även från sponsorerna kan det komma att dras ner ordentligt.
Då kliver alltså RSA-gruppen och utökar sitt engagemang och enligt uppgift handlar det om mer än ett dubblat ekonomiskt engagemang.
Då ska man veta att RSA redan tidigare var en stor och viktig sponsor.

Vad kan det innebära för framtiden? Självklart behöver alla företag se över sin ekonomi, men det kan också trigga andra att fortsätta tro på idrotten och att man på så sätt kan nå affärer för framtiden genom exempelvis nätverk.
Dessutom ger idrotten så mycket mer än bara egna affärer. Man bidrar verkligen till någonting viktigt för många människor i samhället.
Precis som Patrik Sylvegård säger:
– Det är jätteviktigt för klubben att våra samarbetspartners tror på det vi gör och vill bli en del av oss på lång sikt. Jag blir både glad och stolt att vi i dessa tuffa tider har företag i regionen som fortsätter att stötta oss och som i RSA-Gruppen fall gå i bräschen och utöka sitt partnerskap med oss, säger han.

Några summor presenterar man inte, men uppgifter till Kvällsposten säger att sponsorskapet legat på strax under miljonen hos de flesta större sponsorerna tidigare.
Med detta så lär således RSA-gruppen kliva en bra bit upp genom att pumpa in närmare två miljoner per säsonger from kommande säsong.

RSA-gruppens nya engagemang sträcker sig över de kommande tre åren.