Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
MrMadhawk.se

Redhawks vårstädning genomförd

Foto: Bildbyrån

Malmö Redhawks och sju spelare går skilda vägar.
Samtliga är väntade namn, men nu är det officiellt.
– Vi vill rikta ett stort tack till killarna för deras insatser i Redhawksdressen, säger Patrik Sylvegård.

Det är sex spelare som inte får förlängda kontrakt.
Backarna Tobias Ekberg och Niklas Arell blir inte kvar. Ekberg är sedan länge klar för Djurgården och för Niklas Arell är framtiden osäker.
Ytterligare en back lämnar, vilket varit känt sedan ett år tillbaka, då Carl-Johan Lerby går över till Calgary Flames organisation.
– Det ska bli väldigt spännande att följa Calles framfart där borta. Jag hoppas att han får en lång karriär i världens bästa liga, men han vet också att han är varmt välkommen tillbaka till oss, säger Sylvegård.

Fyra forwards försvinner.
Efter tre år i klubben får Max Görtz inget nytt kontrakt. Tidigare lagkaptenen Henrik Hetta får inte förnyat förtroende och nyförvärven den här säsongen Jesper Jensen och Matias Myttynen får inte några nya kontrakt.

Tre spelare förutom dessa saknar kontrakt.
Axel Wemmenborn, Carl Persson och Frederik Storm.
Här är Axel Wemmenborn klar, Carl Persson förhandlar man med, och Frederik Storm är fortfarande en kantboll.
Med Fredrik Händemark som lämnar för NHL och Lars Volden som en osäker spelare, kan det bli så att uppåt tio spelare lämnar Malmö Redhawks trupp inför nästa säsong.