Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
MrMadhawk.se

Tvillingarna Westerholm återvänder till Malmö

Tvillingarna Westerholm flyttar hem.Foto: Michael Erichsen / BILDBYRÅN

Patrik Sylvegård har försökt i flera år.
Nu har han lyckats.
Enligt källor till Kvällsposten är tvillingarna Westerholm, Pathrik och Ponthus överens om att återvända till Malmö Redhawks, där de kom upp som juniorer för tio år sedan.
– Jag har varit ganska öppen med att jag gillar tvillingarna, men dina uppgifter har jag inga kommentarer om, säger Patrik Sylvegård.

Westerholmbröderna, Pathrik och Ponthus spelade som juniorer i Malmö Redhawks. De tog dessutom en fast plats i A-laget, men i samband med storsatsningen 2011-2012 hamnade bröderna långt ner i laget och valde att gå vidare till BIK Karlskoga.
Där blev det succé och man skrev ett SHL-kontrakt med Brynäs och senare värvades bröderna till Frölunda, där man var med och vann SM-guld 2019.
Den här säsongen har bröderna spelat för finska Lukko, där Pathrik svarat för 36 poäng och Ponthus svarat för 39 poäng.
Nästa säsong spelar de i Malmö, där de ska vara två av lagets ledande offensiva spelare i Joakim Fagervalls lagbygge.
Patrik Sylvegård är väldigt fåordig:
– Det har jag inga kommentarer om. Jag gillar vad de står för och har jagat de under flera säsonger. Jag vet att de gjort det bra i Finland, och de vet var vi står, säger Sylvegård.

Malmö Redhawks bygger om stora delar av sitt lag. Framför allt i lagets toppkedjor.
Fredrik Händemark flyttar till Nordamerika och Frederik Storm ser av allt att döma ut att välja att gå vidare, då han är sugen på ett utlandsäventyr efter åtta raka säsonger i klubben.
Enligt uppgifter till Kvällsposten söker Redhawks efter en toppcenter, och en ytterforward av hög klass, utöver tvillingarna Westerholm.
Man vill också bygga på med offensiv kraft som skulle kunna producera i bra takt från en fjärdekedja.
Enligt uppgifter finns Oskarshamns storväxte forward Joakim Thelin uppe på bordet, men ingenting är klart och det är endast i diskussionsstadiet.