Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
MrMadhawk.se

Olle Lycksell jagas av SHL-konkurrenter

Olle Lycksell avgjorde igår.Foto: Christian Örnberg / BILDBYRÅN

Igår avgjorde Olle Lycksell matchen mot Malmö.
Nästa säsong är han kontraktslös, efter att ha gjort sin bästa säsong i karriären.
Enligt vad SportExpressen har flera SHL-klubbar förhört sig till 20-åringen. Bland annat Malmö och Färjestad.
– Det stämmer. Men jag har beslutat att inte lägga något fokus på det, säger Lycksell.

Olle Lycksell, ursprungligen från Oskarshamn, men har gått via Linköpings juniorlag, till att ta en fast plats i laget, har svarat för 19 poäng den här säsongen.
Med råge den bästa poängsäsongen i karriären.
Nu överväger forwarden sin framtid. Och han har flera olika alternativ att välja på.
Många SHL-klubbar rycker i honom. Malmö och Färjestad är två klubbar. Men det finns fler. Dessutom vill Linköping vara med i leken för att få behålla Olle Lycksell.
– Jag trivs väldigt bra i Linköping, men ingenting är bestämt nu. Jag och min agent har kommit fram till att inte prata för mycket om det. Men det är klart att det finns lite olika alternativ.

Jag hör att både Färjestad och Malmö är sugna.
– Ja, exakt. Men jag vill inte lägga något fokus på det. När jag var för mycket insatt så presterade jag dåligt på isen och därför har jag en agent som sköter det. Det är första gången jag ställs inför ett sådant här val.

Men det är väl roligt med intresse från annat håll?
– Ja, så klart. Det hade inte varit så kul om det var tvärtom.

Trots att Linköping är inne i en del av säsongen, då man jagar en slutspelsplats, med sju matcher kvar att spela, så vill både Lycksell och säkerligen också Linköping samt klubbarna som jagar honom ha ett besked så fort som möjligt.
– Jag förstår att klubbar vill veta. Förhoppningsvis ser vi till att få saker och ting på plats så fort som möjligt, säger Olle Lycksell.