Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
MrMadhawk.se

Kan återförenas i Oskarshamn

Foto: Bildbyrån

Anton Mylläri fick inte plats i Linköping och avslutar nu säsongen i Djurgården.
Men till nästa säsong är han klubblös.
Enligt uppgifter till SportExpressen kan Mylläri hamna i IK Oskarshamn, där han i så fall återförenas med Martin Filander.

IK Oskarshamn har endast två backar på avtal inför nästa säsong.
Det handlar om utlånade Pontus Näsén och breddbacken Emil Wahlberg. Det gör att man tittar över backsidan ordentligt och flera spelare kan komma att försvinna.
Oskar Nilsson är enligt uppgift på väg till Luleå och Jesper Dahlroth ser inte heller ut att bli kvar.
Importbackarna Ben Youds och Mathew Bodie är av allt att döma redan borta. Dessutom råder det en stark konkurrens om Simon Després signatur.
Därför finns det troligtvis en hel hög av platser att fylla på backsidan för Thomas Fröberg, Daniel Stolt och nye tränaren Filander.
Mylläri är som klippt och skuren för uppgiften att bli en av backarna i truppen.
Han har spelat under Martin Filander tidigare och har troligtvis haft sina bästa säsonger i karriären när det var just Martin Filanders försvarsspel han spelade.
Dessutom är Anton Mylläri inom en rimlig prisbild för Oskarshamn, sett till att man troligtvis kommer ha en av ligans tunnaste plånböcker även den kommande säsongen.

För Anton Mylläri är inte heller Oskarshamn någon ny bekantskap. Han fanns i klubben för snart tio säsonger sedan, då man spelade i HockeyAllsvenskan.
Sedan dess har det hänt mycket med den förre supertalangen. Han har tagit tag i kost och träning och de tre senaste säsongerna har han spelat kontinuerligt i SHL för Malmö, Linköping och nu med Djurgården.

Affären är inte helt klar, men det finns en hel del som pekar på att det blir en återförening mellan Filander och Mylläri.
Dessutom är en trolig förutsättning att klubben håller sig kvar i SHL.