Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
MrMadhawk.se

Meriterad målvakt klar för Oskarshamn

Foto: Bildbyrån

Oskarshamn stärker upp ordentligt inför slutspurten av säsongen.
Målvakten Richard Bachman ska enligt SportExpressens källor vara klar för klubben, vilket gör att man står med tre målvakter, med bara tre dagar kvar till transferstoppet på lördag.
Enligt källor med god insyn ska målvakterna Fredrik Pettersson-Wentzel och Tex Williamsson idag ha blivit underrättade om att en ny målvakt anländer.

Rickard Bachman har de senaste fem säsongerna tillhört Vancouvers organisation. Innan dess spelade han för Edmonton och Dallas organisationer.
Det är en rutinerad och mycket meriterad målvakt som Oskarshamn nu lyckats knyta upp, i jakten om att rädda laget kvar i SHL. Så sent som förra säsongen vaktade han kassen under en NHL-match.
2011 var han också med i den amerikanska VM-truppen.

Förstärkningen innebär att man har en målvakt för mycket i truppen. Tanken är inte att man ska ha Bachman, Pettersson-Wentzel och Tex Williamsson i klubben.
Mycket pekar, enligt uppgift, på att man försöker hitta en lösning för Pettersson-Wentzel för resten av denna säsongen.

Oskarshamns General Manager Thomas Fröberg har kontaktats utan framgång.