Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
MrMadhawk.se

Anton Holm återvänder till Sverige

Anton Holm.Foto: Simon Hastegård / Bildbyrån

Björklöven jagade honom, men fick säga nej, på grund av en alldeles för hög prislapp.
Nu landar Anton Holm istället i Björklövens rival, Skellefteå, som med tanke på skadorna man drabbats av har varit tvungna att snabbt agera.
– Anton är en stor och stark forward med ett fantastiskt bra skott som gjort det bra i Allsvenskan under många år, säger Skellefteås GM Erik Forssell.

Den här säsongen har Holm levererat 12 poäng på 31 matcher för finska TPS Åbo.
Men han har under flera säsonger levererat starkt offensivt i HockeyAllsvenskan. Bland annat när han spelat med Jesper Frödén i AIK, som nu spelar i Skellefteå.
– Det ska bli kul att se vad han går för i SHL. Han är även en laglojal spelare som kommer passa in bra i gruppen, säger Erik Forssell.
– Det ska bli grymt kul att komma till Skellefteå. En så fin klubb med så stark historia. Jag blev riktigt glad när de visade intresse och är oerhört motiverad inför detta, säger Anton Holm.

Skellefteå meddelade idag att Jacob Olofsson missar resten av säsongen på grund av skada. Samma besked tvingades man ge på talangen Jonatan Berggren för en tid sedan.
Innan det hade man släppt både Pontus Widerström och Albin Eriksson till Färjestad, vilket gör att man var tvungna att agera blixtsnabbt på forwardsidan.