Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
MrMadhawk.se

Julklappen för riktiga hockeynördar

Foto: You Crash The Game.

Missade du att beställa You Crash the Game, frågespelet om hockey, inför förra julen? Nu har du en ny chans att klicka hem spelet som belönar dig som har full koll på Emil Kåbergs skägg och Connor McDavids skridskoåkning. Och allt däremellan. För dig som läser här finns också ett specialerbjudande.

Med You Crash the Game kommer ingen skrymmande spelplan – spelasken är däremot fullmatad med 550 prestigefulla grundseriefrågor och 110 rafflande slutspelsmatcher.
Frågorna berör kategorierna NHL, Svensk Hockey, Ögonblicket, Blandat och Istid i en skön hockeykompott.
– Älskar du hockey kommer gilla det här spelet. Som hockeynörd finns det få saker som kittlar lika mycket som sköna hockeynamn och anekdoter. Jag hoppas att spelet kan bli en härlig ingång till kul umgänge med kompisgänget eller familjen med hockey som det givna samtalsämnet så här i juletid, säger David Kvicklund, spelets grundare.

Spelet kostar på ordinarie pris 289 kronor, plus frakt. Men David ger dig som läser MrMadhawk-bloggen ett särskilt erbjudande. Skriver du in koden “Madhawk” får du nämligen både fri frakt – och deltar samtidigt i utlottningen av 10 läckra hockeykepsar från CCCP Hockey (värde 249 kr). Du kan antingen beställa spelet på www.youcrashthegame.se, och ange rabattkoden i kassan, eller swisha 289 kr till 123 476 23 73. Ange då “Madhawk” i meddelandefältet.

All form av intjäning på spelet, utöver Davids, kommer att skänkas till välgörenhet.

Sista dag att beställa är den 18 december, för att leverans ska kunna garanteras innan jul, men med tanke på hur postgången ser ut, så är så snabb beställning som möjligt att rekommendera.