Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
MrMadhawk.se

Ny tränare ner i båset idag

Foto: Bildbyrån

Malmö Redhawks förändrar lite i båset idag.
Med anledning av att Jesper Mattsson ska bli pappa när som helst, så har han inte följt med till Örebro.
In i båset kliver istället målvaktstränaren Henning Sohlberg.
Sohlberg har en viss erfarenhet av att jobba i båset från sin tid i Pantern, då han assisterade Fredrik Hallberg under ett gäng matcher.

I somras meddelade familjen Mattsson att man väntade en dotter i november.
– Jag och min fru skämtar lite om att tiden där vi kunde sätta oss en fredag med ett glas vin i lugn och ro skulle börja nu, men det är bara att sätta i gång med blöjor och börja jaga en liten igen. Vi är väldigt glada, sa Jesper Mattsson då.
Nu är det alltså dags, när som helst. Därför åkte Mattsson inte med till Örebro under gårdagen för att kunna närvara vid förlossningen.

Henning Sohlberg är under matcherna videocoach och har kontakt med just Jesper Mattsson i båset.
Istället kommer Anthon Hansson, som jobbar med statistik i klubben att vara videocoach under matcherna som Mattsson inte kan närvara, med en direktkontakt till just Henning Sohlberg.
Redhawks körde ett kortare pass på is i Örebro under gårdagskvällen. Idag har man värmt i Örebro.
Oscar Alsenfelt är inte med, på grund av en skada i fingret. Lars Volden står, och 02:an Alfred Hallin vaktar båsdörren.