Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
MrMadhawk.se

Bryggman mot förlängning

Lars Bryggman.Foto: Jonas Ljungdahl / BILDBYRÅN

Han ingår i Malmö Redhawks förstakedja.
Kontraktet går ut till våren.
Men nu är det på gång att förlängas.
Enligt uppgifter till Kvällsposten är Redhawks och Bryggman i diskussion kring ett nytt kontrakt. Igår var dessutom Bryggmans agent i Malmö.

Lars Bryggman har haft en enorm utveckling i Malmö. Från att ha kommit in som komplementsspelare så tar han nu plats med Fredrik Händemark och Frederik Storm i den kedjan som leder Malmös lag i offensiven.
Igår hade hans agent, Erik Wallström, rest ner från Skellefteå till matchen i Malmö.
Ett tecken på att man pratar skarpt.
Nu har Wallström givetvis fler saker att uträtta på en resa till Skåne och södra Sverige, men Bryggman är hans enda spelare i Malmö Redhawks.
Så att det stod på agendan är rätt solklart.

Kvällsposten har uppgifter på att Redhawks erbjudit ett kontrakt till den 26-årige forwarden, som är längre än ett år. Ambitionen är att hitta en lösning på minst två år, helst tre.
Om han nappar på aktuellt bud, återstår att se. Men parterna är nära varandra, och någon form av avtal kommer det med stor sannolikhet att bli.
När Wallström får frågan avböjer han att kommentera situationen.