Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
MrMadhawk.se

Lindberg på ingång i Karlskrona

Christian Lindberg.Foto: Jonathan Näckstrand / BILDBYRÅN

Christian Lindberg är med på Oskarshamns roadtrip som börjar i Malmö ikväll, och avslutas med en liten tripp till Luleå imorgon, för match på lördag.
Men snart kan han spela allsvensk hockey.
Han är nämligen på ingång i Karlskrona.
– Det lutar åt att han kommer spela där, men ingenting är klart, säger Oskarshamn General Manager, Thomas Fröberg, som idag bevittnar sin första match med sitt nya lag.

Den 19-årige backen har fått sparsamt med istid av Håkan Åhlund under hösten. Bara ombytt i nio matcher och ett snitt vad gäller istiden på 4.30 per match.
Nu ska han lyfta, på allsvensk nivå, med Karlskrona.
– Vi får se när det blir. Nu är han med ner här, och sedan kommer vi fortsätta diskutera och förhoppningsvis slutföra något med KHK, säger Fröberg.

Karlskrona har redan förbrukat sina tre lån, när man har Linus Cronholm från Malmö, Samuel Solem från Brynäs och Nils Åman från Leksand var inne en kortare sväng.
Förmodligen har man då registrerat Åman på en ren övergång, och därför har nu en möjlighet öppnat sig att Lindberg kan gå på den kvoten som gäller i HockeyAllsvenskan med tre lån per klubb från SHL.