Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
MrMadhawk.se

Zetterberg är tillbaka i VIK

Lukas Zetterberg.Foto: Michael Erichsen / BILDBYRÅN / Cop 89

Västerås får in en riktigt fin förstärkning.
Lukas Zetterberg, som vräkte in mål förra säsongen, är klar för en återkomst, fast denna gången på lån.
– Låneavtalet gäller resten av den här säsongen, även för ett eventuellt kval, säger VIK:s sportchef Patrik Zetterberg.

Det var några dagar sedan som initierade VIK-sajten, VIKFanCentral gick ut med uppgifterna om att det kunde vara en återkomst på gång.
Men dessa plockade Brynäs sportchef Micke Sundlöv ner igår i en intervju med GD.
– Det blir inget nu, sa han.
Men bara ett halvt dygn senare är man alltså i hamn med ett låneavtal som gäller för hela säsongen. Lukas Zetterberg har sedan kontrakt med Brynäs ytterligare en säsong.
– Vi får in en komponent jag tycker att vi saknar litegrann. En högerfattad naturlig målskytt som har ett riktigt bra skott, som kommer att hjälpa oss både i vårt offensiva spel och i powerplay, säger Patrik Zetterberg.

Lukas Zetterberg spelar med Västerås redan i den kommande matchen mot BIK Karlskoga på lördag, som är ett toppmöte i HockeyAllsvenskan.
– Jag ser grymt mycket fram emot matchen på lördag. Tror det blir mycket folk på läktaren och matcherna mot Karlskoga är alltid roliga, säger ”Lill-Zäta”.