Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
MrMadhawk.se

Fina gesten från Timråfansen till Kristianstad

Foto: Bildbyrån och swish.

Det har nu gått en vecka sedan Kristianstads buss utsattes för stenkastning när den skulle lämna Timrå.
Som följd fick KIK en kraftigt försenad hemresa, och en omkostnad man förmodligen får ta själva.
Men nu har Timrås supportrar agerat, och samlat in en mycket respektabel summa pengar som skänks till Kristianstads IK, för att visa vad Timrås riktiga supportrar står för.

Det är supportern Kent Filppu, som drog igång insamlingen på sociala medier och drev det.
Idag avslutades insamlingen och glädjande nog skickas hela 12.404 kronor till Kristianstads IK, från över 100 Timråsupportrar.
På sin blogg skriver Kent:
– Jag diskuterade med några andra timråsupporters i en Facebookgrupp om hur jävligt det var med några få som saboterat Kristianstads spelarbuss. Många var förbannade och någon var så less på skiten så hen hade lust att lämna allt som har med Timrå och hockey att göra. Så ska det naturligtvis inte vara. Några få ska inte få förstöra för de många. Därför kom tanken på en insamling upp och många svarade att de var intresserade. Jag vill först inte ta mer initiativ utan ville att det skulle komma från supporterklubben eller Timrå IK. Men det hände inget, kanske för att det kan tolkas som någon form av skuld – vilket det naturligtvis inte är. Så vitt jag vet är gärningspersonerna fortfarande okända. Om det är så kallade fans, “lekande” barn eller andra sorters ligister vet vi inte.

Ett mycket fint initiativ och garanterat väldigt uppskattat.
Man visar dessutom tydligt att Timrå IK har väldigt många goda supportrar som inte tillåter sig att smutsas ner av ett fåtal individer, som givit deras klubb enormt mycket negativ publicitet, även om varken Timrå IK eller deras supporterförening har haft med saken att göra på något sätt.