Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
MrMadhawk.se

Komarek saknades inför HV-matchen

Foto: Bildbyrån.

Konstantin Komarek missade träningen idag.
Därmed är han osäker till spel imorgon mot HV71.
På ”hans plats” ser nu Emil Molin ut att få chansen med Fredrik Händemark och Lars Bryggman.
– Jag har ingen status för jag vet inte riktigt, säger Peter Andersson, som inte vill avslöja om det handlar om en skada eller sjukdom på österrikaren.

Samtliga spelare i övrigt var på is.
En som verkligen närmar sig comeback är även Matias Lassen som varit skadad i en månad nu. Mitt under träningen idag så gav han grönt att byta tröja från icke tacklingsbar, till ordinarie träningströja. Det är dock inte troligt med spel redan imorgon.
Istället lär det handla om de sju som spelat nu.
– Laget får ni imorgon, aviserar Andersson.

Målvakt?
– De har fått besked.

Frederik Storm som gjorde comeback fullt ut igår, och gjorde tummen upp, är fortsatt med.
Han paras ihop med Jesper Jensen och Nicolai Meyer.
Den som ser ut att få börja som trettondeforward är Henrik Hetta.
Så här kan kedjorna se ut:
Molin – Händemark – Bryggman
Storm – Jensen – Meyer
Sylvegård – Wemmenborn – Görtz
Olofsson – Forsberg – Persson
Hetta

Imorgon är det HV71 som kommer på besök.
Efter två raka matcher utan mål framåt för Redhawks del, och därmed två raka förluster med 0-4, så är det mål och poäng som behöver in på kontot.
Peter Andersson har dock inte ansett sig ha behövt påpeka måltorkan.
– Jag har inte yttrat speciellt mycket om det. När jag tittar på video så känner jag att vi gör mycket bra saker, och jag kan också känna jättebra om vissa saker jag ser. Ibland går de in, ibland inte. Man kan också möta en het målvakt. Jag tror inte på någon överanalys här. Så länge vi skapar och är i rätt positioner så kommer det att komma.

Ska ni skjuta mer?
– Vi är inte ett lag som skjuter mycket på allt och ingenting. Vi är mer för att vårda pucken och få mer struktur. Skjut när du fårläge, och håll inte på med alibiskott.
– Sedan kan jag tycka att våra backar kanske ska skjuta lite mer. I lördags sköt Djurgårdens backar 16 skott. Våra sköt sex.