Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Åtta matcher – noll poäng

Foto: Bildbyrån.

Det har spelats åtta matcher på säsongen.
Men det finns spelare som ännu inte gjort några poäng.
En del är mer anmärkningsvärda än andra. Så här kommer tio spelare som fortfarande går och väntar, som man kanske hade förväntat sig skulle göra någon poäng så här långt.

1. Rok Ticar, Oskarshamn
Värvades sent, och får ändå anses har värvats för att han skulle stärka offensiven. Förvånande nog noll poäng och som center har han inte ens tekat bra. Här måste det nog börja hända lite saker snart.

2. Mattias Guter, Djurgården
Har stundtals fått chansen högt upp i laget. Ytterst förvånande att det inte blivit några poäng. Har ändå gjort mycket mål i stort sett var han än spelat. Nu är Holtz avstängd. Får ännu mer chanser då?

3. Nick Sörensen, Rögle/Linköping
Det fungerade inte under Bert Robertsson i LHC. Nytändning i Rögle? Ja, så kan det bli. Bara två matcher där, men inga poäng. Inte läge för en såg, men behöver nog få in någon pinne snart.

4. Marcus Sylvegård, Växjö
Svårt att göra poäng, när man inte får spela? Ja, så kan man nog säga. Har varit utanför laget. Men i de matcherna han spelat har han förmodligen inte ansetts vara tillräckligt bra. Behöver en större roll för att producera.

5. Mikael Frycklund, Linköping
Med tanke på centerbristen i LHC, så får Frycklund en relativt stor roll. Vräkte in poäng i Västerås förra säsongen. Inga, så här långt.

6. Lukas Zetterberg, Brynäs
Att ta plats högt upp i Brynäs lag är absolut inte lätt. Brynäs måste hitta någon som kan sätta upp Zetterberg i powerplay och verkligen spela honom där. Hans skott är hans styrka.

7. Kalle Östman, Djurgården
Har gjort en snabb resa. Oerhört bra i Västerås förra säsongen, och har saknats ett antal matcher för Djurgården. Poänglös, och det förvånar, då man dels trodde hårt på honom, och att han var så bra förra året.

8. Max Lindholm, Örebro
Aj, har hamnat långt ner i laget och då blir det svårt att göra något. Signade tidigt med Örebro, och har fått kämpa på i rejäl motvind så här långt. Har det i sig, men behöver utrymme då.

9. Carl Persson, Malmö
Bättre senaste matcherna, men har ett problem att han spelat långt ner i laget och får ingen speltid i powerplay. Har ett bra skott, men behöver kommer till lägen för att leverera.

10. Jimmy Andersson, Linköping
Kanske inte den man ser framför sig som poängmaskin. Trots detta, så gjorde han förra säsongen en hel del. Borde ha kunnat pilla in någon poäng efter de nio matcherna som Linköping spelat.