Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
MrMadhawk.se

Frederik Storm saknas på isträningen

Foto: Johan Svensson och Bildbyrån.

En av Malmös viktigaste offensiva spelare, Frederik Storm, utgick i matchen mot Linköping i lördags.
På isträningen idag, så saknades dansken, efter smällen som tog i huvudet.
– Han är ute och går en promenad, säger assisterande tränare Jesper Mattsson.

Därmed är det fastlagt att huvudsmällen är så pass allvarlig att han riskerar att missa matcher när han inte tränar på is, men det är också konstaterat att den inte är så pass allvarlig att huvudvärk uppstår vid minsta lilla rörelse, så han måste vara sängliggande.
Att han kan vara ute och gå promenad i det här skedet innebär förmodligen att han ganska så snart kan vara återställd, förutsatt att ingenting nytt inträffar.

Med på is är dock Matias Lassen, som skadade sig i matchen mot Rögle den 17 september. Inte helt omöjligt att en comeback kan vara relativt nära för dansken.

Vem som får gå på Frederik Storms plats? Eftersom man körde endast teknikträning idag, så fick vi inte se några kedjor ställas upp.
Det är dock inte otänkbart att antingen Konstantin Komarek eller Nicolai Meyer är spelare som kan tänkas få spela med Fredrik Händemark och Lars Bryggman på ”Storms plats”.