Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
MrMadhawk.se

Meriterad back klar för nykomlingen

Johan Alm.Foto: Ola Westerberg / BILDBYRÅN / Cop 117

Oskarshamn stärker upp backsidan och värvar ett riktigt etablerat namn.
Johan Alm, som det egentligen surrats om hela sommaren, är nu klar för klubben.
Han presenterades av klubben för en stud sedan.
– Jag hoppas kunna bidra med min rutin i laget och det tror jag absolut att jag kan göra.

Johan Alm har under hela sommaren jagats av Oskarshamn. Men parterna har varit långt ifrån varandra ekonomiskt. Men här skulle man kunna säga att tiden talade för Oskarshamn.
Alm fick ingenting utomlands, och nu var det september.
Därmed blev det sportchef Daniel Stolts lycka.
Alm har skrivit på för ett år, och första SHL-matchen blir mot tidigare klubben Skellefteå, i Skellefteå nästa lördag. Innan dess hinner Johan Alm förhoppnings spela någon träningsmatch för nya klubben.
– Det känns jättebra att Johan valde oss. Vi har varit intresserade av hans tjänster sedan det stod klart att vi skulle spela i SHL. Vi får med Johan in mycket rutin i laget och en back som kan ta stort ansvar hos oss. Att Johan är i en bra ålder och fortfarande kan utvecklas är också positivt, säger Daniel Stolt.

Den 27-årige backen har mestadels spelat för Skellefteå. Men han har även hunnit med en sejour som junior i Frölunda. Då blev det två SHL-matcher.
I Skellefteå AIK har han blivit mästare vid två tillfällen.
Nu kommer han bli en bärande spelare i Oskarshamn.