Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
MrMadhawk.se

Dennis Svensson överens med ny klubb

Dennis Svensson.Foto: Ola Westerberg / BILDBYRÅN

Dennis Svensson kom in som en positiv överraskning i Djurgården precis när transferfönstret stängde den 15 februari.
Men efter säsongen var klar, så var han en av spelarna man inte förlängde kontraktet med.
Tiden i SHL har höjt Svenssons marknadsvärde, och nu är han överens med en ny klubb.
Enligt uppgifter till Kvällsposten är Svensson överens med Kristianstad.

Den 26-årige centern vänder därmed hem till norra Skåne igen. Det var efter en succéartad vår i KIK, som han valde att skriva på för Pantern.
Efter nästa tre säsonger i Malmö så är det dock dags för en permanent flytt till Kristianstad. Här blir han klubbens bäst betalde spelare, och förmodligen uttalad förstacenter från start.

Under sina tre säsonger med Pantern har det blivit 56 poäng på 141 allsvenska matcher, där det första IKP-säsongen var klart bäst poängmässigt.
Den här säsongen har varit tyngre, därför var det många som höjde på ögonbrynen när han fick ett SHL-kontrakt med topplaget Djurgården, där han spelade samtliga matcher, och gjorde det bra.

Kristianstad har även ytterligare förstärkningar på gång.
Uppgifter till Kvällsposten säger att även Erik Santesson, senast i Almtuna, är i intensiva diskussioner med nykomlingen i HockeyAllsvenskan.