Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
MrMadhawk.se

Skulle spelat HA – får SHL-kontrakt

Jonas Arntzen.Foto: Daniel Eriksson / BILDBYRÅN

Jonas Arntzen blev inte kvar i Leksand.
Istället skrev han tidigt på för Pantern, för att göra en nystart i karriären, men han blev aldrig presenterad, efter Panterns ekonomiska problem.
Nu har Arntzen löst ett nytt jobb.
SHL-spel väntar. Han är, enligt SportExpressens uppgifter, överens med Örebro den kommande säsongen.
– Så länge ingenting är officiellt med någon klubb, så har jag ingenting att kommentera, säger Arntzen.

Den 21-årige norrmannen är just nu en av tre målvakt i Norges VM-lag tillsammans med Henrik Haukeland och Henrik Holm.
Under säsongen blev det 21 matcher i HockeyAllsvenskan och en räddningsprocent på nästan 92 %. Trots nästan hälften av matcherna, så stod det tidigt klart att han skulle ha rest vidare i sin karriär och spela för Pantern i höst.
– Jag hann inte ens komma ner dit. Det är lite tråkigt, för det kändes bra för mig. Nu har jag inte hört mycket mer än att det är strul ekonomiskt och att man sagt åt spelarna att de är fria att söka nya klubbar, säger Jonas Arntzen.

Nu blir det istället SHL.
I Örebro kommer Arntzen att bilda målvaktspar med nya tjeckiske målvakten Dominik Furch, som kommer att vara given etta från start.
Men i Arntzen ser Örebro oerhörd potential inför framtiden.
– Jag har pratat med lite olika klubbar och har ingenting att kommentera om någon enskild klubb. Vi får se sedan vad det landar i, säger Arntzen.