Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
MrMadhawk.se

”Finns en investerargrupp”

Peter Nilsson. Foto: IK Pantern.

Hoppet lever för IK Pantern, eller?
Nu meddelar klubbens ordförande, Peter Nilsson att det ”finns en investerargrupp som är intresserade av att bidra med hjälp”.
Senast den 31 maj måste man lösa sina skulder, samt inneha positivt kapital, och ha en hållbar budget, för att få en licens för allsvenskt spel 2019/2020.

Det har nu gått två veckor sedan Kvällsposten kunde avslöja att läget var mycket tufft för den allsvenska klubben.
Sedan dess har mycket hänt.
Flera spelare har redan lämnat klubben, och skrivit på för konkurrenter.
Nu på eftermiddagen kommer dock klubbens ordförande, Peter Nilsson med ett besked, som får upp hoppet för klubbens fans.
”Just nu finns en investerargrupp som är intresserade av att bidra med hjälp för att klara licensen och bidra med en grund i budgeten för kommande säsong.
Fortfarande finns inget skrivet och inga garantier för något. Men vi behöver samla oss som förening snabbare än vad våra stadgar säger om detta ska gå att lösa.”
skriver man på sin facebooksida.

Man berättar att det drivs intensiva samtal för att hitta en lösning, och rädda Pantern. Men några garantier finns inte.
Därför kallar också klubben till medlemsmöte, som kommer ske före årsmötet äger rum den 4 juni.
Eftersom man måste ha löst frågan senast 31 maj, så kallar man till det mötet, för att medlemmarna ska kunna rösta igenom förslaget.

Två veckor kvar, sedan kommer definitivt besked.