Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
MrMadhawk.se

Anton Öhmans klubbval

Anton Öhman väljer MoDo.Foto: Andreas Hillergren / TT

För fyra dagar sedan kunde SportExpressen berätta att Malmös kontrakterade back Anton Öhman valde mellan de två allsvenska rivalerna Björklöven och MoDo.
Nu är valet gjort, enligt uppgift.
Det blir MoDo som vinner dragkampen om backen, och därmed landar man en riktig prestigevärvning framför ögonen på Björklöven.

I veckan kunde SportExpressen även berätta att MoDo vann kampen om Kim Rosdahl mot Timrå.
Nu har Örnsköldsviksklubben lyckats vinna ytterligare en dragkamp om en SHL-spelare från Malmö.

För Malmö Redhawks del innebär detta ingen ekonomisk förlust, som man exempelvis lär göra när det gäller utköpet av Cristopher Nihlstorp, som det fortfarande jobbas på.
Anton Öhman har haft en förhållandevis låg lön, och det kan till och med bli så att Björklöven och MoDos kamp gör att Öhman går upp i lön för att spela allsvensk hockey, utan att MoDo för den sakens skull kommer att betala något överpris.

I Malmö blev det 10 poäng på 23 SHL-matcher för Öhman.
Valet är hyfsat oväntat, då Öhman är från Umeå och är fostrad i Björklöven, innan han gick till hockeygymnasiet i Skellefteå.