Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
MrMadhawk.se

Anton Hedman klar för ny SHL-klubb

Anton Hedman. Foto: Fredrik Karlsson / BILDBYRÅN / kod FK / Cop 185

Anton Hedman satte den senaste säsongen personligt poängrekord i SHL, och plockade fram en producerande sida, som han sällan har fått credit för.
Trots detta blev han inte kvar i Örebro när klubben för en tid sedan gick ut med vilka spelare som inte blev kvar i klubben.
Nu har Hedman ett nytt jobb.
Enligt källor till SportExpressen är Anton Hedman klar för Djurgården.
– Var kommer de uppgifterna ifrån? Vi tittar på alternativ för Anton, som gjort sitt livs säsong, säger agenten Thomas Sjögren.

Hedman har länge varit en av de största tuffingarna i ligan. Han har spelat för MoDo, Färjestad, Luleå och nu senast spelade han för Örebro.
Där blev han inte kvar.
– Han har trivts jättebra i Örebro, säger Thomas Sjögren.

Nu säger mina uppgifter att han är klar för Djurgården. Kommentar?
– Vi tittar på ett par alternativ. Djurgården är givetvis intressant ur perspektivet att både Anton och hans fru är från Stockholm, säger Sjögren, som varken vill bekräfta, eller dementera att Anton Hedman nästa säsong spelar i Djurgården.

Anton Hedman gjorde 23 poäng under den här säsongen med Örebro och kan komma att få en bärande roll i Djurgårdens lagbygge den kommande säsongen.