Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
MrMadhawk.se

En match för Ledin – nu läktaren

Per Ledin får inte spela ikväll.Foto: Michael Erichsen / BILDBYRÅN

En match blev det för Per Ledin.
Men efter inte ens tre minuter mot Frölunda så blir det läktaren igen för Per Ledin när Malmö Redhawks ikväll möter HV71 hemma.
Pontus Netterberg är tillbaka och då får Ledin direkt stå åt sidan, trots att Peter Andersson inte alls var nöjd med hur laget agerade i Göteborg.

Däremot får vi se en tränare som snurrar rejält i tombolan när det gäller kedjorna.
I utskicket till säsongskortsinnehavarna så har man gjort om i samtliga formationer (Återkommer till exakt lag när det släpps innan matchen), och alltså ingen Per Ledin.

Anmärkningsvärt?
Ja, ändå en del. Dels för att man inte var nöjda, och dels för att Ledin hunnit komma in i grejerna ännu mer.
Samtidigt har man varit tydliga med att det kan bli läktaren ibland, och spel ibland. Veteranen känns som en rätt tydlig backup om någon är skadad eller sjuk. Eller om någon behöver sitta på läktaren av andra anledningar.

Redhawks match ikväll tror jag blir väldigt avgörande för var säsongen tar vägen.
Vinst och man kan få en rätt stor boost inför fortsättningen då man har den mest ”bekväma” delen i spelschemat under sista fjärdedelen, men en förlust och det kommer bli en ruggig kamp om att över huvudtaget spela åttondelsfinal.
För nu börjar Örebro komma farandes i en väldig fart i tabellen, så plötsligt är det inte bara ett lag som kommer hamna utanför, utan två, om Örebro fortsätter på inslagen väg, även om det fortfarande är en bit upp till Redhawks.