Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
MrMadhawk.se

Flera personliga rekord

Emil Sylvegård slår personligt rekord.Foto: Christian Örnberg / BILDBYRÅN

Inför säsongen sa Emil Sylvegård en intressant sak, med tanke på hur truppen var utformad, med den riktiga spetsen som saknades.
– Vi är många som behöver göra något mål och någon poäng extra. Vi behöver några som sätter personbästa, sa han.

Med tio omgångar kvar så kan vi konstatera att flera redan kommer att sätta PB.
Medan någon inte kommer att göra det.
Sylvegård tillhör en av de spelarna som sätter personbästa.

Några rekord som slagits:

Carl-Johan Lerby, poäng.
Redan 20 poäng, och det är helt överlägset hans främsta notering. Han har klivit fram som en riktigt poängstark back på SHL-nivå.

Anton Öhman, back.
Hans fem poäng är den främsta noteringen på SHL-nivå. Han gjort detta på 13 spelade matcher. Bortsett svajig defensiv stundtals så finns där definitivt något hos 36:an.

Emil Sylvegård, mål och poäng.
Tidigare högsta notering var 16 poäng i Luleå, och Sylvegård själv sa att han skulle göra tio mål denna säsongen. Det har han nått. Poängsumman säger 18.

Konstantin Komarek, poäng.
Här blir det personbästa, med bra marginal. Hans 27 poäng från förra året är redan passerat, då han nu har 30 poäng, och det lär bli fler. Kan bli en poängbonus för Patrik Sylvegård att dela ut här.

Frederik Storm, mål.
12 mål, och det är förvisso bara en tangering av tidigare främsta notering i SHL. Men inte går han väl mållös sista tio matcherna?
Har dessutom sex poäng upp till sitt PB i SHL.

Axel Wemmenborn, poäng.
Tio poäng debutsäsongen. Inför gårdagen stod han på nio. Med två mål är det elva poäng och därmed bästa notering i karriären.

Marcus Sylvegård, poäng.
Han tog sin tidigare främsta notering väldigt tidigt i serien. Eftersom han inte gjort hela A-lagssäonger tidigare så var det dock givet att det skulle ske.

Förutom dessa så finns där spelare som har möjligheten att öka på sina personbästa.
Henrik Hetta är närmst med 12 inspelade poäng. Tidigare främsta notering är 13 pinnar.