Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Tröja #11 upp i taket

Tobias Thermells tröja ska hissas i Nobelhallen.Foto: Emil Malmborg / Bildbyrån.

En riktig legendar ska få sin tröja hissad i taket.
Nu väljer BIK Karlskoga att hylla Tobias Thermell för hans insatser som spelare, och hissa upp hans nummer i taket i Nobelhallen.
#11 kommer att pensioneras.

Den 8 februari, samtidigt som SHL har uppehåll, och Thermell har ledigt från sitt jobb som assisterande tränare i Växjö Lakers, så kommer hyllningen att ske.
Då möter BIK Karlskoga, Oskarshamn.
– Det är otroligt stort att bli uppmärksammad på det här sättet. Det är verkligen få förunnat och det ska bli en häftig match att få vara med om, säger Thermell till BIK:s hemsida.

#11 blir andra tröjan i klubbens historia att pensioneras. Sedan tidigare används inte #16, eftersom den för alltid tillhör Bengt-Åke Gustafsson.
– Tobias har förutom alla sina sportsliga insatser för BIK Karlskoga varit en oerhört viktig pjäs i byggandet av den så kallade BIK-andan. Han satte alltid laget och klubben i första rummet och såg till att personer runt omkring trivdes och på så vis kunde prestera på sitt max. Alla som jobbat nära Tobias genom åren vet vad han betytt för BIK och nu får klubben en chans att ge tillbaka, säger klubbchef Torsten Yngveson.