Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
MrMadhawk.se

Hylla två viktiga pjäser i etableringen, Malmö

Erik Forssell och Erik Andersson i Malmötröjan.Foto: Christian Örnberg / BILDBYRÅN

Ikväll väljer Skellefteå AIK att hylla Erik Forssell för hans insatser i klubben.
Innan nedsläpp mot Frölunda så ska han hyllas av publiken, i hemvändarmatchen. Passande nog är Erik också just en hemvändare i Skellefteå just nu, då han bor kvar i Skåne.

Naturligtvis helt i sin ordning att Skellefteå AIK hyllar en så pass viktig spelare, som betytt så mycket, och som vunnit guld med klubben.

Ikväll hyllar vi Erik Forssell! Var på plats kl 19.00 för att dela stunden med vår gamle guldhjälte 💥 #tackforre pic.twitter.com/N0XS4Ls0Lk — Skellefteå AIK (@skelleftea_aik) 28 december 2018

Forssell avslutade sin elitkarriär med två säsonger i Malmö Redhawks.
Två år kan tänkas vara som vilken spelare som helst, men den betydelse som Forssell hade för Malmö var stor.
Tillsammans med Erik Andersson, som spelade tre säsonger, så har de varit enormt betydelsefulla. Det är dessa som varit en stor del av etableringen, med all sin vinnarkultur de har fått med sig från Skellefteås framgångar.

Därför tycker jag det är på sin plats att Malmö Redhawks vid ett lämpligt tillfälle, kanske mot just Skellefteå, hyllar de här två herrarna, ordentligt för sina insatser.
Det handlar inte om tröjor i taket, utan helt enkelt att publiken får chansen att ge de en riktigt hjärtlig applåd under ett par sekunder då blickarna riktas mot dem.
Bara för att, i all sin enkelhet visa uppskattning för vad de gjort.