Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
MrMadhawk.se

AIK:s främste målskytt klar för SHL

Max Lindholm har gjort en fin säsong i AIK.Foto: Dennis Ylikangas / Bildbyrån

Med sina 12 mål är han topplaget AIK:s bästa målskytt den här säsongen.
Max Lindholm har fått ett genombrott i Gnagets tröja. Nu har det tagit 21-åringen så långt så att han redan är klar för spel i SHL nästa säsong.
Enligt tillförlitliga källor har Lindholm bestämt sig för att spela i Örebro den kommande säsongen.

Lindholm har gått från en relativt anonym roll i AIK, till att nu vara en av lagets absoluta nyckelspelare. Det har givit eko bland klubbarna högre upp, och flera stycken har visat intresse för 21-åringens tjänster. I slutändan handlade det om tre SHL-klubbar, men det är Örebro som fått ett ”Ja tack” av Max Lindholm, som beskrivs som hårt jobbande ytterforward, med bra storlek, och uppenbarligen ett riktigt bra målsinne.

Örebro har under en längre tid legat på för att få Max Lindholms signatur, och i veckan tackade han slutgiltigt nej till två andra klubbar i SHL.
I Örebro kan Lindholm tänkas ta en rätt stor roll per omgående. Tio kontrakt löper ut, och det är på forwardsidan som sportchef Niklas Johansson kommer att göra de stora förändringarna till nästa säsong.
Backsidan i Örebro är i stort sett redan klar, så här kommer det mesta stå kvar som det är idag.