Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
MrMadhawk.se

Forssell avslutade karriären med poängfest

Foto: Gold Town Games.

Cirkeln är sluten.
Karriären är över.
En fenomenal karriär avslutades på bästa sätt.
Seger med 3-0 och Erik Forssell var inblandad i samtliga tre mål.

Ikväll avslutades Erik Forssells aktiva spelarkarriär. Den gjorde det hemma i Skellefteå när han spelade för moderklubben SK Lejon, som mötte Teg i Skellefteå Kraft Arena.
Det har ett bra tag varit klart att detta ska vara matchen som rundade av Forssells karriär. Senast han spelade var med Malmö Redhawks i slutspelet i våras.
Han valde där efter att inte ta något beslut om framtiden, med tanke på situationen med familjen med dottern Moa, som blev sjuk för ett år sedan.
Erik Forssell stod för två mål och en assist i matchen.

Erik Forssells karriär höll sig inom Sveriges gränser. Den stora tiden hade han förstås i Skellefteå AIK, där han spelade under nio säsonger, där två SM-guld var den stora höjdpunkten.
Han avslutade sin SHL-karriär med två säsonger i Malmö Redhawks, där han också var lagets kapten, och en otroligt värdefull spelare när laget gick till två raka semifinaler.

Nu väntar ett nytt liv för Erik Forssell.
För oss sidan om är det bara att lyfta på hatten för allt han uträttat på isen.