Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
MrMadhawk.se

Finska klubbar ute efter poängmaskin

Anton Holm jagas av finska toppklubbar.Foto: Tobias Sterner / BILDBYRÅN

AIK:s forward Anton Holm har varit en pålitlig poängspelare i HockeyAllsvenskan ett par säsonger nu, men går kanske mot sin främsta säsong, när han snittat en poäng per match med AIK den här säsongen.
Nu har hans framfart väckt intresse – i Finland.
Enligt uppgifter till MrMadhawk.se är flera finska toppklubbar ute efter Holms signatur.

Anton Holm stod i rampljuset för ett par veckor sedan när han, utan några större filter, totalsågade domaren Peter Lyth i en C More-sändning.
Han fick både hyllningar av fans, men kritiserades även starkt, bland annat av Expressens Sanny Lindström.

När hans snedsteg i Örnsköldsvik tagit de största rubrikerna, så har hans framfart på isen kommit lite i skymundan.
Med sina 18 poäng på 18 matcher, går han mot sin bästa säsong någonsin i poängkolumnen. Det har fått klubbar att vakna.
Finska klubbar är väldigt intresserade av 28-åringen. Enligt uppgift så är TPS Åbo en av dessa klubbar, som även har bevakat Holm på plats på Hovet.

Anton Holm har tidigare väckt intresse hos SHL-klubbar. Hans namn diskuterades bland annat hos Malmö Redhawks inför den här säsongen, men det var aldrig riktigt nära någon affär. Att han är ett namn som förekommer hos SHL-sportcheferna den här säsongen också, kan vi ta för givet. Annars finns det stor chans att han kan välja och vraka hos anbuden hos de finska klubbarna.