Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Julklapp för riktiga hockeynördar

Foto: You Crash the Game.

Tomten kommer tidigt i år. Nu lanseras nämligen den nya versionen av sällskapsspelet om hockey, You Crash the Game. Den här gången med 660 helt nya frågor och rafflande slutspel.
Spelet såldes via MrMadhawk.se för tre år sedan med stort intresse från er läsare, och nu är det alltså dags igen.

Nu gör spelet en Foppa, eller Lemieux, om ni så vill. Comebacken för spelet med fokus på världens bästa sport är ett faktum.
– I det nya spelet är det fler frågor och mer hockeyglädje, konstaterar initiativtagaren David Kvicklund.

Spelet har en grundserieomgång, fördelat på fem kategorier där tärningen avgör frågornas tema. Här gäller det att plocka hem ett rätt svar i varje kategori: NHL, Svensk Hockey, Ögonblicket, Blandat och i den nya kategorin, Istid.
– Fokus ligger vid frågor från 1990 fram till idag. Men i just Istids-kategorin är det betoning på gamla legendarer, säger David vidare.

Och som sig bör avgörs allt i ett intensivt slutspel. Här gäller det att klura ut det rätta svaret genom ledtrådar. Först till till totalt 16 poäng, lika med antalet segrar som krävs för Stanley Cup, kammar hem vinsten och kan titulera sig mästare i hockeykunskap.
– Älskar du hockey kommer du gå igång på det här. Jag har verkligen saknat ett spel av den här typen. Och jag tror inte jag är ensam. Som hockeynörd finns det få saker som kittlar lika mycket som sköna hockeynamn och anekdoter. Jag hoppas att spelet kan bli en härlig ingång till kul umgänge med kompisgänget eller familjen med hockey som det givna samtalsämnet.

ERBJUDANDE FÖR ER SOM LÄSER HÄR!

Spelet kostar på ordinarie pris 289 kronor. Men David ger dig som läser bloggen ett särskilt erbjudande. Skriver du in koden “Madhawk” får du fri frakt och deltar automatiskt i utlottningen av 10 schysta retro-t-shirts från CCCP Hockey, modell “Charlamov”. Vinnarna kontaktas via mejl (där du också meddelar storlek).

BESTÄLL SPELET HÄR, så det anländer i god tid innan jul.
Passar perfekt som julklapp till en hockeyintresserad vän, familjemedlem eller partner.
Eller varför inte till dig själv?