Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
MrMadhawk.se

Erik Forssell gör comeback på hockeyrinken

Erik Forssell gör comeback som hockeyspelare.Foto: SIMON ELIASSON / BILDBYRÅN

Erik Forssell gör comeback.
I alla fall under en match, och det sker i moderklubben SK Lejon under en match, den 28 november.
– Erik har en fantastisk karriär att se tillbaka på. Han är ett lika stort föredöme på isen som utanför och det är fint av honom att sluta cirkeln i moderklubben. Förhoppningsvis är det många som vill komma och hylla honom, säger Tomas Nordström från Gold Town Games, som är med och hjälper till med värvningen, som man gjorde även förra säsongen, då Jimmie Ericsson spelade en match för Lejon.

Nu handlar det alltså om Erik Forssell, som bor i Tygelsjö utanför Malmö, som kommer hem, tillfälligt, och spelar den här matchen.

När Lejon möter Teg, så bjuder klubbens sponsorer på inträdet och då blir det alltså första gången Erik Forssell spelar ishockey sedan han lirade för Malmö Redhawks i semifinalen mot Växjö i våras.
– Vi från Gold Town Games vill gärna dra vårt strå till stacken till att hockeyn ska kunna leva även på bredden. I tider när klyftorna växer mellan ligor och lag är det glädjande att kunna bidra med små insatser som ger stor verkan för den lilla klubben, säger Tomas Nordström.

Man meddelar också att detta blir avslutningen på Erik Forssells fina hockeykarriär.