Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
MrMadhawk.se

Torp förlänger och Lassen kan återkomma

Nichlas Torp stannar kvar till den 24:e november.Foto: Ola Westerberg / BILDBYRÅN

Nichlas Torp förlänger med Malmö Redhawks.
Nu står det klart att hans korttidskontrakt förlängs, med tanke på att Redhawks har skador på Niklas Arell, och nu senast i raden är det Stefan Warg som går skadad.
– Han blir kvar över matchen mot HV71 den 24:e november, säger sportchef Patrik Sylvegård.

Backen Albin Johansson har åkt hem till Arboga. Han har ett gällande avtal i Hockeyettan och om han ska tillbaka blir det en senare fråga.
Nu löser Torp den lucka som finns i backbesättningen, tills vidare.
– Han är kontraktslös och avlastar på ett bra sätt. Skulle han få ett annat avtal, så är det givetvis fritt fram för honom att åka. Nu hjälper han oss på ett bra sätt, säger Sylvegård.

Tobias Ekberg är åter efter skada och är spelklar mot Brynäs på tisdag. Niklas Arell och Stefan Warg är däremot osäkra, så därför hittar nu Malmö Redhawks lösningen med Torp.

Matias Lassen, som varit inne och spelat under oktober, men har ett kontrakt med IK Pantern, kan bli en Redhawksspelare igen.
Enligt vad MrMadhawk.se erfar kan det bli aktuellt att han åter spelar i Malmö. Men då kommer man behöva göra en uppgörelse med Pantern, och där är man inte idag.
– Matias har ett kontrakt med Pantern, och det är det som gäller idag. Mer kan jag inte säga om det, säger Sylvegård.
Redhawks vill försöka hitta en uppgörelse, då man redan nu vet att Malte Setkov lär spela JVM och försvinna i en månad.

Nichlas Torp kommer i alla fall att spela vidare. Det innebär att han spelar matcherna mot Brynäs hemma, Skellefteå borta, Timrå hemma, Bern borta, Mora borta och slutligen mot HV71 hemma.
– Vi har sex matcher på de två veckorna. Det känns bra att han fortsätter med oss, och han trivs väldigt bra här, säger Sylvegård.