Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
MrMadhawk.se

Anton Grundel tvingas lägga ner säsongen

Anton Grundel lägger ner sin säsong.Foto: Christian Örnberg / BILDBYRÅN

Senast Anton Grundel spelade ishockey var den 24 oktober 2017.
Redan efter två byten mot Växjö åkte han på en smäll, som senare visade sig hålla honom borta resten av föregående säsong.
Anledningen? Huvudvärk.
Den 24 april gjorde Färjestads hemsida en egen intervju med sin back som berättar hur han mådde efter smällen.
– Var inte mycket till varken människa, sambo eller pappa just då, berättade han. Och gav också en lite förhoppning om att det skulle bli bättre under sommaren, efter att ha gjort framsteg.
– De senaste månaderna har det dock börjat att gå åt rätt håll, fortsatte han.

Alla frågor om eventuell comeback sköt han sedan upp.
– Jag kommer att träna på i min egen takt och se var det tar mig. Det kan ju vara så att det inte blir något mer spel för mig, men det är inget beslut jag kommer att ta just nu. Jag vill se hur jag svarar på det program vi lagt upp nu och blir det vidare spel så kommer jag att meddela det när det i så fall blir aktuellt. Fram till dess har jag egentligen inte så mycket mer att säga om det.

Nu har det gått ytterligare ett halvår sedan den intervjun, men Anton Grundel spelar fortfarande inte ishockey.
Den 21 augusti placerade han sig mellan Tomi Sallinen och Martin Johansson, på övre raden av Färjestads lagbild.
Det är också den senaste gången Anton Grundel bar Färjestads dress i officiella sammanhang. Men någon match har det inte blivit.

Nu blir det förmodligen inte mer på ett tag.
Enligt uppgift har Anton Grundel meddelat sina tränare och sina lagkamrater att han ställer in hela denna säsongen, också.
Allt handlar om att huvudet ska bli bättre, och när det är bra, vilket det förhoppningsvis ska bli, så kommer ett nytt beslut tas, om han överhuvudtaget ska spela någon mer ishockey.
Detta kommer Färjestad förmodligen att offentliggöra inom en snar framtid.