Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Paille ställer in säsongen och lämnar Brynäs

Daniel Paille har inte spelat hockey sedan han fick den otäcka smällen mot Mannheim i CHL i höstas.
Nu står det klart att han ställer in hela denna säsongen, samtidigt som han därmed har gjort sitt i Brynäs.

Brynäs bryter kontraktet och Paille kommer därmed att kunna lägga full fokus på att komma tillbaka till ett mer normalt liv, än det han idag lever.
– En vanlig dag för mig nu handlar om att försöka bli bättre. Jag träffar specialister för att försöka reda ut det, men det är fortfarande inte bra, säger Paille till klubbens hemsida.

Paille har dessutom precis blivit pappa, vilket förenklar det här beslutet.
– Utöver allt med skadan har jag en nyfödd son hemma som föddes för en månad sedan. Det är vårt första barn och självklart något vi är väldigt glada och exalterade över. Det är ytterligare en anledning till att jag måste fokusera på att komma tillbaka och bli 100 procent igen, säger han.

Brynäs kanadensare har varit borta sedan den otäcka smällen mot Mannheim då han tacklades fult av Mannheimspelaren, Thomas Larkins.
– Det var ett rent överfall och en fullständigt idiotisk tackling där spelaren i fråga inte ens var i närheten av pucken. Det är som jag sagt många gånger tidigare fruktansvärt tråkigt och jag lider med Daniel och hans familj, säger Brynäs sportchef Stefan Bengtzén.

171107 Daniel Paille of Brynäs injured during the CHL game between Brynäs and Adler Mannheim on november 7, 2017 in Gävle.Photo: Simon Hastegård / BILDBYRÅN / Cop 118