Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
MrMadhawk.se

Markus Persson klar för ny klubb

Markus Persson har varit på tapeten för Karlskrona.
I mitten av juni rapporterade Mittmedia han dessutom vara klar för klubben.
Så blir det inte.
MrMadhawk.se kan berätta att Persson flyttar hemåt. Han kommer spela i Hockeyettan den kommande säsongen och i Borlänge.
– Det stämmer. Vi skrev på kontraktet idag, säger Borlänges sportchef Mats Johansson.

Borlänge, som varit långt fram vid två tillfällen de senaste tre säsongerna spänner musklerna ännu mer. Och nu värvar man ”hem” meriterade Persson, som bygger hus i Leksand och får en perfekt lösning socialt.
– Efter ett par månaders dialog, och han har haft en hel hög av allsvenska bud så kom han till slut fram till att spela med oss, vilket jag är jätteglad för. Hans tjej har bra jobb i Falun och han får spela med oss. Det blir en kanonlösning för oss och en väldigt bra ersättare till Sebastian Bengtsson, som gick till Södertälje, förklarar Mats Johansson, som har stora förhoppningar på sitt nyförvärv.
– För mig är han en 30-poängsspelare i HockeyAllsvenskan, så det är kanon för oss. Vi tycker vi har etablerat oss på en toppnivå i ettan och någonstans så siktar vi väl på att ta nästa kliv, säger Borlänges sportchef.

Markus Persson är klar för Borlänge.Foto: Kenta Jönsson / BILDBYRÅN