Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Nya investeringar i Malmö Arena

Malmö Arena fyller tio år.
Den toppmoderna arenan är i behov av investeringar och en del upprustningar.
Vilket också kommer ske.
MrMadhawk.se kan avslöja att man planerar en ny mediakub i arenan.
– Det kan jag varken bekräfta eller dementera, men det kommer att investeras i ny teknik och andra renoveringar, säger Marcus Larsson, marknadschef i Malmö Redhawks.

Det har gått hela tio år sedan den pampiga arenan i Hyllie stod klar. I november 2008 spelades den första matchen mot Leksand i arenan. I området växer det så det knakar. Ett stort köpcentrum, en tågstation, två hotell, en mässa, ett par parkeringshus, en skola, och en hel hög av bostäder och kontor har byggts under de här tio åren.
Man kan lugnt säga att Hyllieområdet växer för varje dag.
Malmö Arena vill hålla en fortsatt hög nivå. Precis som Malmö Redhawks.
Tanken är att man kommer presentera nyheter senare i sommar. Men en nyhet är alltså att en ny mediakub kommer att investeras.
– Exakt vad det blir kommer vi att presentera i augusti och det kommer bli ytterligare en nivå för både hospitality och besökaren på läktaren. Exakt vad det blir får ni ju fundera på men Redhawks är i alla fall i högsta grad involverade och riktigt positiva, säger Marcus Larsson.

Mediakuben är en nyhet. En annan nyhet lär vara projektet man håller på med på våning 4 i arenan.
Ett antal loger slås just nu ut helt, för att ge plats åt en restaurang och baryta, där fans ska kunna bevittna matcherna, utan att köpa dyra restaurangplatser.
– Det räcker man drar i draperierna på lunchen, så ser man att det pågår ett arbete inne i arenan, säger Marcus Larsson och vill inte säga mer än så.
– Säg så här: Arenan fyller tio år och Percy är still going strong. Han har fortfarande ambitionerna att hålla hög klass på arenan. Men vi får återkomma längre fram till vad det handlar om, säger Redhawks marknadschef.

Mediakuben i Malmö Arena ska bytas ut.Foto: Bildbyrån.