Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
MrMadhawk.se

Lindqvists val – New York Rangers

Michael Lindqvist lämnar Färjestad.
Och hans klubbval är i stort sett klart.
Enligt uppgifter till MrMadhawk.se är han i slutförhandlingar med en riktigt klassisk NHL-klubb, i form av New York Rangers.
– Jag bekräftar ingenting. Men antal lag har smalnat av ordentligt den sista tiden, så det är inte många kvar med nu, säger Lindqvists agent, Joakim Persson.

Enligt källor till MrMadhawk.se har även Washington Capitals funnits med i bilden, men de har fått nobben, och nu pekar allt på att man slutför det sista med Rangers den närmsta tiden.
– Beslutet är nära, så mycket kan jag ge dig, säger Joakim Persson.

Vad säger du om Rangers?
– Ett beslut närmar sig. Det kommer bli officiellt inom en rätt snar framtid, säger Joakim Persson.

Hur har intresset för honom varit under säsongen?
– Riktigt stort. Jag har pratat med flera GM:s i NHL under säsongen och har varit över i USA och träffat några. Nu närmar det sig och det är väl vad jag har att säga, säger Persson.

Michael Lindqvist har haft en enorm säsong i SHL. Han inledde SHL med att spruta in mål för FBK, men har också haft skadeproblem. Han var med i landslaget nu inför VM, men har tvingats tacka nej till fortsatt spel på grund av en skada.
Av den anledningen kan han också göra klart med NHL-klubb.
Och det är alltså i slutfasen med New York Rangers.

Michael Lindqvist flyttar till NHL.Foto: Daniel Eriksson / BILDBYRÅN