Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
MrMadhawk.se

Han ser ut att ersätta ”Nisse”

Malmö Redhawks har sökt en ersättare till Nils Andersson.
Nu kan han vara funnen.
Enligt vad MrMadhawk.se erfar är Patrik Sylvegård i intensiva diskussioner med Leksandsbacken Anton Öhman. Och en övergång är nära.

Tidigare har det kommit uppgifter på att Björklöven är väldigt intresserade av Öhmans tjänster. Det intresset kvarstår fortfarande.
Men nu ser Björklöven ut att blåsas på sin hemvändare, när Öhman har SHL-intresse, då Malmö Redhawks vill hitta en stor roll till 22-åringen.

Den här säsongen har Öhman spelat SHL-hockey med Skellefteå och allsvensk hockey med Leksand.
Folk dom har god koll på Öhman, uppger att han har extremt fina händer, men att det fysiska spelet har varit en svaghet.
I så fall är det något Malmö Redhawks kommer behöva jobba med.
Men flera olika källor uppger att han är det namnet som Redhawks jobbar med och det ska vara långt gånget. Kanske till och med helt klart.

Anton Öhman och Malmö Redhawks sportchef Patrik Sylvegård har sökts för en kommentar.

Den här värvningen lär inte påverka en eventuell återkomst till Malmö för Patrik Hersley. Om det är så att Hersley signalerar att han tänker komma hem, så kommer det göras plats för honom i laget, trots att man nu hittat en offensivt lagd, högerfattad back.

Anton Öhman är högaktuell för en flytt till SHL och Malmö. Foto: Simon Hastegård / Bildbyrån
Anton Öhman är högaktuell för en flytt till SHL och Malmö.Foto: Simon Hastegård / Bildbyrån