Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
MrMadhawk.se

Leksandsback blir första nyförvärvet

Leksandsbacken Oliver Larsen kommer nästa säsong inte att spela kvar i klubben.
Nu är han istället klar för en allsvensk seriekonkurrent.

Enligt vad MrMadhawk.se erfar, så är Oliver Larsen i stort sett klar för IK Pantern, som idag satte sin sportsliga ledning och då passar nye sportchefen, Viktor Stråhle på att börja jobba direkt.
– Har faktiskt varit igång och arbetat några dagar med det här, och det kommer att presenteras nyheter här inom det närmsta, säger Stråhle.

Uppgifter säger att du har Oliver Larsen från Leksand på kroken?
– Jag vill inte säga för mycket just nu. Måste sätta mig in i alla saker. Det kommer att presenteras nyheter, men ni får ha lite överseende med att det är mycket för mig att sätta mig in i. Men det kommer, lovar Ståhle.

Oliver Larsen är en dansk, högerfattad back, som har spelat i alla ungdomslandslag från U16 till U20. Han spelade Junior-VM för Danmark i vintras.
Nu kan han bli en mycket intressant bricka i det nya Panternbygget som tar fart, som Viktor Stråhle basar över, och där han själv ska vara assisterande tränare.

Oliver Larsen lämnar Leksand. Foto: Daniel Eriksson / BILDBYRÅN
Oliver Larsen lämnar Leksand.Foto: Daniel Eriksson / BILDBYRÅN