Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
MrMadhawk.se

Kristian Näkyvä lämnar – för SHL-konkurrent

Linköping inledde slutspelet igår med en brakförlust på Hovet mot Djurgården.
Silly season pågår för fullt bakom kulisserna, och nu står det klart att Kristian Näkyvä lämnar klubben efter två säsonger.
Enligt vad MrMadhawk.se erfar är Kristian Näkyvä klar för Örebro.
– Jag jobbar, Kristian spelar slutspel. Resten får vi ta senare, säger Näkyväs agent, Thomas Sjögren.

Linköping tappar ett flertal spelare till nästa säsong.
För ett par veckor sedan kunde MrMadhawk.se berätta att Niclas Lundgren lämnar klubben. Även han var överens med Örebro.
Så blir det inte.
Affären sprack eftersom Örebros SHL-existens inte var klar, samtidigt satte en annan SHL-klubb press på Lundgren att svara, och därför tackade han nej i sista stund.
Klubben är, enligt Aftonbladet, Brynäs.
För övrigt är det andra gången Lundgren är överens med Örebro, men nu har Örebro dragit sig ur en gång (2016), och Lundgren har dragit sig ur en gång.

En LHC-back i Örebro blir det dock ändå.
Näkyvä är klar för klubben och enligt initierade uppgiftslämnare ska Örebro ha vunnit kampen om finländaren mot två andra SHL-lag, varav det ena är Luleå, som Näkyvä spelat för tidigare.
-Han har fullt fokus på slutspelet, men jag jobbar, givetvis, parallellt med detta då det är mitt jobb att hitta ett bra jobb till Kristian nästa säsong, säger Thomas Sjögren.

Örebro säger mina uppgifter.
– Det har jag inga kommentarer till. Jag jobbar, och han spelar slutspel. Där står vi just nu, säger Sjögren.

Den här säsongen har Kristian Näkyvä stått för två mål och 24 assist i grundserien för Linköping. Han blev därmed lagets poängbästa back.

Kristian Näkyvä i Linköping lämnar - för Örebro. Foto: PETER HOLGERSSON / BILDBYRÅN
Kristian Näkyvä i Linköping lämnar – för Örebro.Foto: PETER HOLGERSSON / BILDBYRÅN