Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
MrMadhawk.se

Örebro värvar från SHL-konkurrenten

Örebro har inte ens säkrat sin plats i nästa års SHL, men sportchef Niklas Johansson ligger i, och har redan signat spelare för nästa säsong.
Marcus Björk från Oskarshamn har redan läckt ut, men han har fler backar klara.
Enligt initierade uppgiftslämnare är Linköpings back, Niclas Lundgren, muntligt överens med klubben.
– Angående nästa säsong så är min kommentar att jag inte har några kommentarer alls. Det får vi ta nästa säsong, säger Lundgren.

Lundgren har varit på gång till Örebro tidigare.
För två säsonger sedan, när det stod klart att Lundgren skulle lämna Växjö, så var han överens med Örebro. Kontraktet var till och med påskrivet, men då drog sig Örebro ur, trots att det egentligen var försent. Då hamnade Lundgren i Linköping.
Tanken är naturligtvis inte att det ska bli så igen.
Nu är det dessutom en annan sportchef i Niklas Johansson, som gjort affären.
Lundgren och ”NJ” känner varandra väl sedan tiden i Västerås för sex säsonger sedan. Och nu kommer de alltså att återförenas.
– Som jag sa, det får vi ta senare. Allt mitt fokus handlar om denna säsongen. Vi är inne i ett väldigt viktigt skede här med Linköping, säger Niclas Lundgren.

Löser ni topp6?
– Vad har vi upp, fyra till Skellefteå och fem till Malmö? Vi har ju tyvärr satt oss i baksätet, men går självklart för att hamna bland de sex främsta. Med lite studsar med oss, kan det gå snabbt.
– Om vi inte löser topp6 vill vi ju såklart ha en bra position in till åttondelsfinal.

Återstår att se hur det går för Lundgren och hans Linköping. Imorgon väntar Växjö på bortaplan och sedan väntar antingen en åttondelsfinal eller kvartsfinal.
För Lundgren ser det ut att vänta nya utmaningar i Örebro nästa säsong.

171228 Linköpings Niclas Lundgren under ishockeymatchen i SHL mellan Linköping och Djurgården den 28 december 2017 i Linköping. Foto: PETER HOLGERSSON / BILDBYRÅN / Cop 102
171228 Linköpings Niclas Lundgren under ishockeymatchen i SHL mellan Linköping och Djurgården den 28 december 2017 i Linköping.Foto: PETER HOLGERSSON / BILDBYRÅN / Cop 102