Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
MrMadhawk.se

Jonte Dahlén till FBK-ryktet

Under ett par dagar så har det pågått ett rykte om att Timrås Jonathan Dahlén, som spelar på lån från NHL-klubben Vancouver, ska vara på glid till Färjestad.
Idag släpper slutligen en tidning ut ryktet, när VF.se presenterar att det är på gång, nu ikväll.
– Det spekuleras mycket. Just nu är mitt fokus på Timrå och matcherna över nyår. Sen får vi se, säger Jonathan Dahlén kortfattat till tidningen.

Jag samtalade faktiskt med Timrås sportchef Kent ”Nubben” Norberg om det igår. För ryktet har funnits i ett par kretsar de senaste dagarna.
Hans svar:
– Alla SHL-klubbar har lagt en förfrågan. Men jag vet ingenting om Färjestad. Men som du vet har han en out i sitt kontrakt, sa ”Nubben” då.
Han befann sig i Karlstad och kollade på matchen.

Enligt ett rykte som nådde mig för ett par dagar sedan ska en deal vara på gång mellan Färjestad och Timrå.
JVM-forwarden Fabian Zetterlund ska i så fall lånas ut resten av säsongen till Timrå, och till nästa säsong ska målvakten Olle Eriksson Ek lånas ut till Timrå på ett säsongslån, liknande det som Färjestad i år har med Björklöven och Adam Werner.
Kring Zetterlund sa Kent Norberg:
– Vill inte säga för mycket nu. Ingenting är klart. Vi får se vad som händer.

Så vi får nog ge det här lite tid. Det är otroligt mycket rykten kring Dahlén. Vet att det i medier tidigare, innan han bestämde sig för Timrå, fanns rykten om både Brynäs och Linköping.

Jonathan Dahlén i Timråtröjan denna säsongen. Foto: Pär Olert / BILDBYRÅN
Jonathan Dahlén i Timråtröjan denna säsongen.Foto: Pär Olert / BILDBYRÅN