Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
MrMadhawk.se

Rögles amerikan är ute på marknaden

Rögle kommer göra fler förändringar i truppen.
Men för att kunna plocka in spelare måste man även frigöra kostnader i truppen.
Därför kan fler spelare i truppen. förutom Kevin Marshall nu ryka från truppen, och erbjuds till andra klubbar på marknaden.

Enligt uppgifter till MrMadhawk.se jobbar klubben på en lösning för Cade Fairchild. Backen som gjorde 30 poäng förra säsongen har inte alls levererat på liknande nivå denna säsongen och faktum är att han redan i somras fanns ute på marknaden, men då valde Rögle att behålla.

I matchen mot Djurgården i lördags hade Fairchild så låg istid som 10.24 och så lite istid har han inte haft på hela säsongen.
Speltiden minskade drastiskt när Ben Youds anslöt och flera av varandra oberoende källor bekräftar att klubben jobbar på en lösning. Ungefär som med Kevin Marshall. Här lyckades faktiskt Rögle lösa hela kostnaden, med tyska Düsseldorf, och man hoppas på att kunna lösa Fairchild, som sitter på ett ganska dyrt kontrakt med klubben.
Pengar som var väl investerat förra säsongen, men som denna säsongen inte alls varit lika bra investerat. Han har nämligen endast gjort fyra poäng på 20 spelade matcher, och har -13 i plus/minus-ligan.

Om Rögle lyckas hitta en lämplig arbetsgivare åt Fairchild öppnas stora möjligheter för Chris Abbott att kunna hitta något riktigt spännande förvärv för att spetsa till truppen, i jakten på högre placeringar i tabellen.

Cade Fairchild är på marknaden. Foto: Jonas Ljungdahl / BILDBYRÅN
Cade Fairchild är på marknaden.Foto: Jonas Ljungdahl / BILDBYRÅN